Nu på Facebook
Er I klar til konfirmation?
Kære konfirmander og konfirmandforældre
Kommunikationsmetoden via Facebook (facebooksiden "Konfirmand i Marslev-Birkende") virker desværre ikke optimalt.. Det var ret tydeligt ud fra den opgave I som konfirmander fik via siden - nemlig at sende mig en besked, så jeg kunne se, at I følger med derinde..
Selv om beskeden nåede ud til 173 personer i alt, var det desværre kun omkring halvdelen af konfirmanderne, der reagerede.
Så nu har vi en lille udfordring..

I dag (søndag, den 19/4) var sidste frist for kirkegang inden konfirmationerne begynder på næste søndag. Jeg håber, at alle konfirmander, der har været i kirke fra påskeferien og frem, og som ikke allerede har skrevet til mig, kontakter mig snarest.. I skal have registreret jeres kirkegang - det er ret vigtigt.

Send mig en mail eller skriv en besked til mig på facebooksiden for konfirmander, så vi kan være helt klar til næste søndags konfirmationer :-)

HUSK: Der er generalprøve i jeres konfirmationskirke kl. 10 dagen før konfirmationen!

Med venlig hilsen

Niels
Så er konfirmationstiderne fastlagt

Kære konfirmander og forældre

Så er det store puslespil blevet lagt og alle konfirmander har nu fået tildelt et tidspunkt for konfirmation. Hvis du skulle finde en stavefejl i dit navn - eller din konfirmation er placeret i den forkerte kirke i pastoratet, så kontakt mig straks.
Konfirmationslisten er tilgængelig i hjemmesideafsnittet "Værd at vide.." under punktet "Hvem skal konfirmeres hvor og hvornår". Klik her for at gå direkte til listen.

Da der har været store ønsker fra forældre i Birkende om, at der kun bliver en konfirmationsgudstjeneste, håber jeg på forståelse omkring antallet af pladser til konfirmandernes familie. Der bliver for hver konfirmand ca. 7 pladser til familien ud over konfirmanden. I Marslev forholder det sig anderledes, da konfirmanderne må side på stole ud for bænkerækkerne. Her kan hver konfirmand få ca. 10 pladser til familien ved konfirmationsgudstjenesten kl. 11.00 og 15 pladser kl. 9.00.

Med venlig hilsen

Niels

Konfirmationsbilleder fra 2002 til nu

Nyheder: konfbaathorn2009.jpg


Gennem årene er rigtig mange blevet konfirmeret i Marslev og Birkende kirker.
Siden mine første konfirmander i 2002 har jeg hvert år scannet og gemt konfirmationsbillederne, og de ligger alle sammen tilgængelige i kirkernes fotoalbum her på hjemmesiden.

Klik her for at se konfirmationsbillederne.


God fornøjelse :-)


Niels Overgaard