Nu på Facebook
INFO OM KONFIRMATION 2016

Velkommen til alle nye konfirmander - årgang 2016 :-)

Det er her på siden, I kan følge med i, hvad der sker for jer konfirmander i Marslev-Birkende :)

Konfirmationsforberedelsen er nu skudt i gang og konfirmandweekenden er nu vel overstået. Tak for en fantastisk weekend. Både Lucy og jeg har nydt at være sammen med jer alle sammen.

Konfirmationsforberedelsen begynder torsdag den 22. oktober.
BEMÆRK: Indtil jul har I fra Nymarksskolen og 7A fra Langeskov Skole konfirmationsforberedelse hver torsdag morgen kl. 7.40-9.10. 7 A fra Langeskov skole har hver torsdag eftermiddag kl. 14.30-16.00.
Efter juleferien byttes der rundt på holdene, og så er det 7A fra Langeskov Skole, der skal tidligt op :-)

Her på hjemmesiden kan du læse de seneste nyheder - og under "Værd at vide" findes de udsendte informationsbreve til konfirmanderne (for introduktionsbrevet - klik på linjen nedenfor:

Nyhedsbrev nr. 1 (23. juni 2015)

Bemærk: Der er ofte vigtige informationer både her på hjemmesiden og i nyhedsbrevene - især i det første brev, som altid udsendes nogle måneder før vi begynder. De udsendes til elever med bopæl i sognene og på grundlag af skolernes klasselister før sommerferien, og det kan derfor ske, at en konfirmand ikke har modtaget et brev, selv om vedkommende går i en af skolerne og i 7. klasse. Hvis du hverken har modtaget dette brev i juli måned - eller har deltaget i konfirmandweekenden, men gerne vil konfirmeres i 2015 i Marslev eller Birkende kirke, skal du kontakte mig (sognepræsten) snarest på tlf. 65 95 10 47.

Under hjemmesideafsnittet "Værd at vide" kan du allerede i løbet af den første uge efter efterårsferien 2015 finde oplysninger om konfirmationstidspunkter i kirkerne. I øvrigt kan du her også finde tidligere udsendte nyhedsbrevet, fremtidige konfirmationer, konfirmationsanordningen og andet.

Den nødvendige konfirmandtilmeldelsesblanket skulle afleveres i udfyldt og underskrevet stand lørdag den 6. september sammen med en kopi af konfirmandens dåbsattest eller fødsels- og navneattest.

Hvis du endnu ikke har afleveret blanketten, kan du hente indskrivningsblanketten ved at klikke her...

Hold som nævnt godt øje med hjemmesiden her. Siden bliver opdateret når der er vigtigt nyt.Jeg glæder mig rigtig meget til at være sammen med jer i resten af konfirmationsforberedelsestiden, når vi for alvor begynder efter efterårsferien, torsdag den 22. oktober. Jeg er sikker på, at det bliver både sjovt, hyggeligt og sikkert også lærerigt. :-)

Med venlig hilsen

Sognepræst Niels Overgaard
Konfirmationsbilleder fra 2002 til nu

Nyheder: konfbaathorn2009.jpg


Gennem årene er rigtig mange blevet konfirmeret i Marslev og Birkende kirker.
Siden mine første konfirmander i 2002 har jeg hvert år scannet og gemt konfirmationsbillederne, og de ligger alle sammen tilgængelige i kirkernes fotoalbum her på hjemmesiden.

Klik her for at se konfirmationsbillederne.


God fornøjelse :-)


Niels Overgaard