Nu på Facebook
KONF-FORBEREDELSE EFTER JULEFERIEN

Så begynder konfirmationsforberedelsen igen!
Da Langeskov skole først har skiftet skema fra uge 4, har det være en lang juleferie.

Første konfirmationsforberedelse efter juleferien er torsdag den 22. januar 2015.

Husk at holdene har byttet tider! Morgenholdet begynder kl. 7.45. I kan tage den almindelige skolebus til Marslev skole (se fynbus.dk for præcis køreplan).

BEMÆRK!!: Elever fra Nymarksskolen har nu eftermiddagsforberedelse. Nymarkskolen slutter undervisningen allerede kl. 14.00. Men da eftermiddagsholdet består af konfirmander fra både Nymarksskolen og Langeskov skole, må I i morgen vente på skolen og tage bussen mod Marslev (489) fra Nymarksskolen kl. 15.10, da hele holdet skal samles samtidigt. Jeg vil naturligvis arbejde på en hurtig løsning med Langeskov Skole, så vi fra næste uge kan begynde kl. 14.30, men i morgen begynder eftermiddagens konfirmationsforberedelse når begge busser fra Nymarksskolen og Langeskov skole er nået frem - dvs. kl. ca. 15.25.

Husk endelig at tjekke hjemmesiden jævnligt.

Vi ses :-)

Med venlig hilsen

Niels
Så er konfirmationstiderne fastlagt

Kære konfirmander og forældre

Så er det store puslespil blevet lagt og alle konfirmander har nu fået tildelt et tidspunkt for konfirmation.
Hvis du skulle finde en stavefejl i dit navn - eller din konfirmation er placeret i den forkerte kirke i pastoratet, så kontakt mig straks.

Konfirmationslisten er tilgængelig i hjemmesideafsnittet "Værd at vide.." under punktet "Hvem skal konfirmeres hvor og hvornår".

Klik her for at gå direkte til listen.

Da der har været store ønsker fra forældre i Birkende om, at der kun bliver en konfirmationsgudstjeneste, håber jeg på forståelse omkring antallet af pladser til konfirmandernes familie. Der bliver for hver konfirmand ca. 7 pladser til familien ud over konfirmanden. I Marslev forholder det sig anderledes, da konfirmanderne må side på stole ud for bænkerækkerne. Her kan hver konfirmand få ca. 10 pladser til familien.

Mere nyt senere i dag :)

Med venlig hilsen

Niels

Konfirmationsbilleder fra 2002 til nu

Nyheder: konfbaathorn2009.jpg


Gennem årene er rigtig mange blevet konfirmeret i Marslev og Birkende kirker.
Siden mine første konfirmander i 2002 har jeg hvert år scannet og gemt konfirmationsbillederne, og de ligger alle sammen tilgængelige i kirkernes fotoalbum her på hjemmesiden.

Klik her for at se konfirmationsbillederne.


God fornøjelse :-)


Niels Overgaard