Nu på Facebook
Busserne er på plads! Vi er klar!
Så er der bestilt bustransport fra "Den gamle Skole" til Nymarksskolen efter konfirmationsforberedelse hver torsdag. Konfirmander fra Nymarksskolen møder sammen med en af klasserne fra Langeskov Skole i "Den gamle Skole", Marslev Byvej 13, 5290 Marslev første gang nu på torsdag, den 23. oktober kl. 7.45-9.15. Bussen til Nymarkskolen afgår fra "Den gamle Skole" kl. 9.20.

Transport til morgenkonfirmationsforberedelse sker med en af de sædvanlige morgenbusser. Ruteplanerne kan findes på www.fynbus.dk. Se busserne nr. 885, 489 samt 490, som ankommer til Marslev Kirkeby kl. 7.33/7.39/7.38. Vi begynder kl. 7.45 Efter konfimationsforberedelsen går bus nr. 885 kl. 9.17 fra Marslev kirke direkte til Langeskov Skole.

De konfirmanderne fra Langeskov skole som skal have eftermiddagskonfirmationsforberedelse tager bussen kl. 15 fra Langeskov skole til Marslev Kirkeby, hvor de står af ved kirken og går over til "Den gamle Skole", hvor konfirmationsforberedelsen finder sted i tidsrummet 15.20-16.50. Der vil kl. 17.00 afgå en bus fra "Den gamle Skole" som kører en rute, så alle konfirmander med bopæl i sognene bliver sat af i nærheden af, hvor de bor.

Det er stadig ikke helt afklaret, hvor mange vi bliver - dels på holdene, men også til selve konfirmationerne, så jeg kan desværre ikke fastsætte konfirmationstidspunkterne endnu. Men jeg ved, at mange forældre derude meget gerne vil have fastsat tidspunkterne snarest, så jeg skal gøre mit bedste for at få dem fastsat.

Med venlig hilsen

Niels
INFO OM KONFIRMATION 2015

Velkommen til alle konfirmander - årgang 2015 :-)

Konfirmationsforberedelsen blev indledt med to dages konfirmationsforberedelse i weekenden 6. og 7. september. Weekenden udgjorde næsten en tredjedel af den konfirmationsforberedelse konfirmanderne skal have før konfirmationsdagene.


Her på hjemmesiden kan man læse de seneste nyheder på forsiden - og under "Værd at vide" kan man læse de udsendte informationsbreve til konfirmanderne (for introduktionsbrevet - klik på linjen nedenfor:

Nyhedsbrev nr. 1 (3. juli 2014)

Bemærk: Der er ofte vigtige informationer både her på hjemmesiden i nyhedsbrevene - især i det første brev, som altid udsendes nogle måneder før vi begynder. De udsendes til elever med bopæl i sognene og på grundlag af skolernes klasselister, og det kan derfor ske, at konfirmanden ikke har modtaget et brev, selv om vedkommende går i en af skolerne og i 7. klasse. Hvis du hverken har modtaget dette brev i juli måned - eller har deltaget i konfirmandweekenden, men gerne vil konfirmeres i 2015 i Marslev eller Birkende kirke, skal du kontakte mig (sognepræsten) snarest på tlf. 65 95 10 47.

Under hjemmesideafsnittet "Værd at vide" kan du finde oplysninger om konfirmationstidspunkter (hvis det er afgjort), nyhedsbreve, konfirmationsanordningen og andet.

Den nødvendige konfirmandtilmeldelsesblanket skulle afleveres i udfyldt og underskrevet stand lørdag den 6. september sammen med en kopi af konfirmandens dåbsattest eller fødsels- og navneattest.

Hvis du endnu ikke har afleveret blanketten, kan du hente indskrivningsblanketten ved at klikke her...

Hold godt øje med hjemmesiden her. Siden bliver opdateret når der er vigtigt nyt. F.eks. er hjemmesiden her det første sted, hvor konfirmationstidspunktet for hver enkelt konfirmand offentliggøres.Jeg glæder mig rigtig meget til at møde de nye konfirmander - både morgenholdet og eftermiddagsholdet - torsdag den 23. oktober. Jeg er sikker på, at det bliver både lærerigt, sjovt og hyggeligt :-)

Med venlig hilsen

Sognepræst Niels Overgaard
Konfirmationsbilleder fra 2002 til nu

Nyheder: konfbaathorn2009.jpg


Gennem årene er rigtig mange blevet konfirmeret i Marslev og Birkende kirker.
Siden mine første konfirmander i 2002 har jeg hvert år scannet og gemt konfirmationsbillederne, og de ligger alle sammen tilgængelige i kirkernes fotoalbum her på hjemmesiden.

Klik her for at se konfirmationsbillederne.


God fornøjelse :-)


Niels Overgaard