Nu på Facebook
Så går vi i gang med morgenforberedelsen

TORSDAG DEN 26. OKTOBER FORTSÆTTER VI KONFIRMATIONSFORBEREDELSEN - HEREFTER HVER TORSDAG FREM TIL JUL!

Hvis du går på Langeskov Skole eller på Nymarken, så ved skolens kontor, hvornår I skal til konfirmationsforberedelse hver torsdag frem til juleferien.

Enten skal I møde i Marslev ved "Den gamle Skole", Marslev Byvej 13 med skolebussen kl. 7.40 - eller også skal I møde med skolebussen med afgang kl. 14 fra jeres skole til Marslev - hvor vi begynder ca. kl. 14.20.

Tjek evt. fynbus' hjemmeside, hvilke busser der kan benyttes for jer.

Vi sætter en bus ind, som kører jer tilbage til jeres skole (Langeskov samt Nymarken) om morgenen, og hvis der bliver behov om eftermiddagen, sætter vi også en bus ind til hjemturen her.

BEMÆRK: Hvis I går på en anden skole end Langeskov Skole eller Nymarksskolen, vil jeg kontakte jer pr. telefon. Men det er ikke sikkert, at jeg kan finde jeres telefonnummer, så ring til mig for en sikkerheds skyld, så vi kan finde ud af, hvornår om torsdagen I skal deltage.

Jeg glæder mig til vi skal begynde her efter efterårsferien.

Efter nytår bytter holdene tider - ifølge aftalen indgået med Kerteminde Kommune.

Vi ses :-)

P.S. Der vil blive skrevet mere info i dette opslag i løbet af denne og næste uge. Hold derfor godt øje med hjemmesiden.

Med venlig hilsen

Niels, jeres præst
INFO OM KONFIRMATION 2017

Velkommen til alle nye konfirmander - årgang 2017 :-)

Det er her på siden, I kan følge med i, hvad der sker for jer konfirmander i Marslev-Birkende.

Konfirmationsforberedelsen for konfirmander årgang 2017 skydes nu i gang med den årlige introduktionsweekend for alle nye konfirmander. Det bliver lørdag den 24. september fra kl. 9.00 (!) samt søndag den 25. september. BEMÆRK:Der er mødepligt, da weekenden udgør en stor del af kon­fir­ma­tions­for­be­re­delsen.

Bemærk: Der er ofte vigtige informationer både her på hjemmesiden og i nyhedsbrevene - især i det første introduktionsbrev, som altid udsendes nogle måneder før vi begynder. De udsendes til elever med bopæl i sognene og på grundlag af skolernes klasselister før sommerferien, og det kan derfor ske, at en konfirmand ikke har modtaget brevet, selv om vedkommende går i en af skolerne og i 7. klasse. Hvis du hverken har modtaget dette brev i juni måned - eller har deltaget i konfirmandweekenden, men gerne vil konfirmeres i 2017 i Marslev eller Birkende kirke, skal du kontakte mig (sognepræsten) snarest på tlf. 65 95 10 47.

LÆS INTRODUKTIONSBREVET TIL NYE KONFIRMANDER VED AT KLIKKE HER!

Den nødvendige konfirmandtilmeldelsesblanket skal afleveres i udfyldt og underskrevet stand lørdag den 24. september sammen med en kopi af konfirmandens dåbsattest eller fødsels- og navneattest.

Hvis du endnu ikke har afleveret blanketten, kan du hente indskrivningsblanketten ved at klikke her...

Under hjemmesideafsnittet "Værd at vide" kan du allerede i løbet af de første uger efter efterårsferien 2016 finde oplysninger om konfirmationstidspunkter i kirkerne. I øvrigt kan du her også finde en oversigt over udsendte nyhedsbreve, fremtidige konfirmationer, konfirmationsanordningen og andet.

Så, hold godt øje med hjemmesiden her. Siden bliver opdateret når der er vigtigt nyt.

Jeg glæder mig rigtig meget til at være sammen med jer. Jeg er sikker på, at det bliver både sjovt, hyggeligt og sikkert også lærerigt. :-)

Med venlig hilsen

Sognepræst Niels Overgaard

Konfirmationsbilleder fra 2002 til nu

Nyheder: konfbaathorn2009.jpg


Gennem årene er rigtig mange blevet konfirmeret i Marslev og Birkende kirker.
Siden mine første konfirmander i 2002 har jeg hvert år scannet og gemt konfirmationsbillederne, og de ligger alle sammen tilgængelige i kirkernes fotoalbum her på hjemmesiden.

Klik her for at se konfirmationsbillederne.


God fornøjelse :-)


Niels Overgaard