Nu på Facebook
INFO OM KONFIRMATION 2015

Velkommen til alle konfirmander - årgang 2015 :-)

Konfirmationsforberedelsen begynder med to dages konfirmationsforberedelse i weekenden 6. og 7. september.

Vi begynder lørdag den 6. september kl. 10.00 i "Den gamle Skole" over for Marslev kirke (Marslev Byvej 13) og dagen slutter kl. 15.00-16.00 med et vigtigt! informationsmøde for konfirmander og forældre, hvor der fastlægges hold, dage og tidspunkter for morgen- og eftermiddagsforberedelse, og hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål - f.eks. om transport til og fra forberedelse, konfirmationstidspunkter mv.
Søndag den 7. september begynder i Birkende , hvor vi sammen skal afholde en spændende "Hans Tausens Dag-gudstjeneste" for alle i sognene inkl. selvfølgelig alle konfirmander og deres familie. Begge dage bliver der budt på frokost. Weekenden slutter ud på eftermiddagen søndag - omkring kl. 15.

Bemærk: Det er MEGET vigtigt at konfirmanderne deltager, da weekenden udgør knap en tredjedel af hele konfirmationsforberedelsesforløbet.

Læs evt. det udsendte informationsbrev til de kommende konfirmander ved at klikke på linjen nedenfor:

Nyhedsbrev nr. 1 (3. juli 2014)

Bemærk: Der er ofte vigtige informationer i nyhedsbrevene - især i det første brev, som altid udsendes nogle måneder før vi begynder. De udsendes til elever med bopæl i sognene og på grundlag af skolernes klasselister, og det kan derfor ske, at konfirmanden ikke har modtaget et brev, selv om vedkommende går i en af skolerne og i 7. klasse. Du kan her på hjemmesiden læse de nyhedsbreve, som bliver delt ud ved konfirmationsforberedelse i løbet af tiden frem til konfirmationerne - de samles nemlig under hjemmesideafsnittet "Værd at vide".

Den nødvendige konfirmandtilmeldelsesblanket skal afleveres i udfyldt og underskrevet stand lørdag den 6. september kl. 10.00 - husk at vedlægge en kopi af konfirmandens dåbsattest eller fødsels- og navneattest.

Du kan hente indskrivningsblanketten ved at klikke her...

Hold godt øje med hjemmesiden her. Siden bliver opdateret med jævne mellemrum frem til konfirmationerne - f.eks. er hjemmesiden her det første sted, hvor konfirmationstidspunktet for hver enkelt konfirmand offentliggøres.Jeg glæder mig rigtig meget til at møde de nye konfirmander. Jeg er sikker på, at det bliver både lærerigt, sjovt og hyggeligt :-)

Med venlig hilsen

Sognepræst Niels Overgaard
Konfirmationsbilleder fra 2002 til nu

Nyheder: konfbaathorn2009.jpg


Gennem årene er rigtig mange blevet konfirmeret i Marslev og Birkende kirker.
Siden mine første konfirmander i 2002 har jeg hvert år scannet og gemt konfirmationsbillederne, og de ligger alle sammen tilgængelige i kirkernes fotoalbum her på hjemmesiden.

Klik her for at se konfirmationsbillederne.


God fornøjelse :-)


Niels Overgaard